duminică, 6 ianuarie 2008

m-am regasit

Acum ceva vreme obisnuiam sa scriu pe site-ul Imago Mundi niste texte pe care le numeam 'editoriale' - lucru pe care nu l-am mai facut de vreo 2 ani, din diverse motive (pe care n-are sens sa le expun aici). Voi spune totusi ca am facut zilele astea un blog Imago Mundi, tocmai pentru a putea povesti (eu, dar la fel de bine si altii - cei ce vor sa faca asta, de exemplu) ce mai face muzica medievala in secolul 21.
In alta ordine de idei: de cativa ani lucrez, impreuna cu Oana Maris, la Pilgrim Project - un mic atelier de creatie vizuala/muzicala, respectiv Pilgrim Design (identitate vizuala, packaging, ilustratii, creative writing si alte asemenea) si Pilgrim Music (muzica pentru evenimente corporate/publice - de la creatia muzicala pornind de la concepte dedicate, pana la coordonarea momentelor muzicale live desfasurate in timpul evenimentului respectiv).
Si tot legat de Pilgrim Music - asa s-au nascut Allegria, Shape of Sound sau Bucharest AV.

(eh, si-acum vine concluzia:) Drept pentru care, chiar daca pe blogul asta vor aparea cam aceleasi lucruri pe care le postez - intr-o forma sau alta - si pe celelalte bloguri, mi s-a parut ca a venit timpul sa ma 'unific' - ca sa zic asa. Nu de alta, da' ma intreaba si pe mine cineva pe strada 'auzi, da' tu cu ce te ocupi' si io sa nu stiu ce sa raspund?... nu e frumos!

Niciun comentariu: